Tvillingar och träningsmål

Avnjutes bäst med en stor nypa salt.

Det är inte lätt...

Publicerad 2013-05-29 16:50:31 i

Det är inte lätt att vara född som tvilling och vara famnsjuk när syrran behöver få äta;-)
Då får man ligga nästan under syrran :)

Backträning och strandhäng

Publicerad 2013-05-29 16:46:35 i

Ni vet igår när jag skrev att Ville också var på väg att somna? Glöm det! Han var inte ett dugg sugen på att sova. Inte Tea heller efter kl 1 i natt typ.
Så inatt har de löst av varandra i princip hela natten, jag vet inte om jag ska vara glad att de iaf inte stökar precis samtidigt eller om det hade varit bättre?!? Nåja, som straff har de fått massor av pussar nu på morgonen !:)

Just nu ligger jag på stranden och myser på. Ville och Tea sover i vagnen i skuggan här bredvid och Andreas är och köper lunch åt oss.
Först har vi varit i ormbergsbacken och tränat lite. Andreas sprang och jag gick och småjoggade upp och ner omlott så att någon var nere hos barnen hela tiden. Så underbart att få svettas lite. Det var väldigt länge sen känner jag!

Och just ja!
Grattis Ville och Tea på eran 1 månaders dag!!!:-) <3


https://cdn1.cdnme.se/4087835/7-3/pic_51a5e7ea9606ee5748418361.jpg" class="image">

Underbart!!

Publicerad 2013-05-28 20:56:48 i

Så jäkla härligt att vara föräldraledig såna här dagar alltså. Och speciellt att vi båda får vara ledig. Känns helt underbart när man drar upp persiennerna på morgonen och ser solen ännu en dag!

Idag har vi promenerat till gymmet, tränat och sen promenerat hem i det härliga vädret. Jäklar vad solen värmde!
Vi är inte direkt snabba när vi är iväg med två småisar. Idag gick vi hemifrån kring 14 och var inte hemma förens klockan var ca 19.men det gör inget. För vi är föräldralediga :-)

Nu har Tea somnat och ligger i sin säng. Och det verkar som att ville också tänker somna... Han brukar annars vara uppe till 23. Skulle vara skönt om dom somnade samma tid så man fick en liiiiiten stund att bara kunna sitta i soffan med Andreas... Utan bäbisar :-)

Imorrn är det ju lovat lika fina väder. Planen är lite träning i ormbergsbacken och sen stranden för oss. Måste bara komma på hur vi ska fixa skugga åt barnen.
Någon som har bra förslag?


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela